Halpedikűr Garra rufa halakkal
Masszázs lábon
 
 

HALPEDIKŰR

Nemcsak különleges, de jó is! Bizseregj és szépülj! A halpedikűr során a cuki halacskák garantáltan mosolyt csalnak arcodra, miközben finom puha lesz lábad. Eggyel több hely, ahol érdemes megcsókolni!

Helyezkedj el kényelmesen a masszázsfotelben, és élvezd a Garra rufa halak (édesvízi doktorhalak) nyújtotta halpedikűr élményt, amelyet talpmasszázzsal egészítünk ki. Választhatsz hozzá lábradírt is, vagy ha szeretnéd, pedikűrösünk lábápolással, köröm formázással és lakkozással egészíti ki ezt az különleges spa kezelést!

Válassz kedvedre három ajánlatunból:

A Garra rufa halak akváriuma és a halpedikűr kezelés céljára szolgáló masszázsfotel képe

Happy halpedikűr

25 perces halpedikűr,

láblógató pihenés shiatsu masszázsfotelben. Igazi kényeztetés a lábaknak, talpmasszázzsal.

4 300 Ft.-

Smile halpedikűr

35 perces halpedikűr

masszázsfotelben. Lazító varázslat a lábaknak, bőrpuhító radírral és talpmasszázzsal.

4 700 Ft.-

Perfect halpedikűr

30 perces halpedikűr

masszázsfotelben lábradírral és talpmasszázzsal, továbbá

40 perc ápoló spa pedikűr

lakkozással és formázással.

6 300 Ft.-

Tudod-e?

Garra rufa hal, más néven édesvízi doktorhal a Bubbles szépségszalonban, halpedikűr kezelés közben

A Garra rufa halak Kisázsia édesvízű tavaiban, patakjaiban őshonosak. A törökországi Kangal-vidék gyógyfürdőiben figyeltek fel arra, hogy a halak lecsipegetik a kiszáradt, elszarusodott bőrt a fürdőzők testéről. Hamarosan tenyészteni kezdték ezeket a halakat, hogy gyógyászati és szépségápolási céllal alkalmazzák őket a spa-k és szépségszalonok. A halpedikűr élménye immár Budapesten is elérhető, próbáld ki te is!

A Garra rufa halak számára ideális 25-28 fokos vízhőmérséklet a te számodra is kellemes. Az eleinte kissé csiklandós érzetet felváltja a finom bizsergető masszázsérzés. A halak nem harapnak, mert nincsenek fogaik! Az elszarusodott bőrt a bajuszszálaikkal, és speciálisan megvastagodott ajkaikkal távolítják el. A lábadról lecsipegetett hámréteg csupán desszert nekik, mert ők speciális haleeledelen élnek.

Tudnivalók a halpedikűrről

A halpedikűr egy élménykezelés, amely oldja a stresszt, javítja a lábak keringését, segíti a sejtregenerációt, de nem helyettesítheti a profeszionális pedikűrös szakembert. Valódi biokezelés, hatékony és természetes módja a lábápolásnak.

Halpedikűr kezelés a Bubbles-ben, Garra rufa halakkal

Nálunk, a Bubbles Hair & Beauty Spa-ban a víz kristálytiszta! Többszörös, aktív és passzív szűrőrendszer, valamint szabályozott vízcsere biztosítja a fertőzésmentes környezetet a halak, és a halpedikűrt igénybe vevő vendégek számára. A halpedikűr kezelést megelőzően szakembereink fertőtlenítő lemosással, és egészségügyi ellenőrzéssel biztosítják, hogy mind a halak, mind pedig a vendégek tökéletes biztonságban legyenek. Ha az ellenőrzés során fertőzésre utaló jelet, vagy nyílt sebet tapasztalunk, úgy a halpedikűr kezelést nem áll módunkban elvégezni.